breadcrumbs_revolution_theme

1) Termeni si conditii de utitlizare

  a)  Termenii si conditiile de utitlizare sunt pentru a va facilita navigarea si efectuarea de comenzi pe site-ul nostru. Va rugam sa cititi cu atentie mai jos toate informatiile cu privire la conditiile si livrare. In caz ca aveti nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ne contactati .Odata ce accesati si afisati allexpress.ro, sunteti deacord neconditionat cu precizarile de mai jos.
  b) Allexpress.ro isi retine drepturile de a face orice modificari fara o indicatie in prealabil.
  c) Allexpress.ro detine acest site in scop comercial dar si de a va aduce la cunostinta toate informatiile de care aveti nevoie, dar si pentru a tine contactul cu Dvs.Predarea, modificarea,reutilizarea sau oricare alta actiune ce poate periclita unicitatea magazinului-online,sunt strict contraindicate si interzise.
  d) Ne cerem scuze pentru eventualele omisiuni pe care le puteti intlâni in timpul navigarii pe site.Va asiguram ca erorile comise ce va pot duce in eroare vis-à-vis de pretul sau caracteristicile produsului, va asiguram ca echipa allexpress va lua masuri imediat pentru a fi informati corect si, in cazul in care doriti,puteti anula comanda.

2) Conditii legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse de pe acest site echivaleaza cu acceptarea Conditiilor de Comert de catre Dvs.
  a) Pretul
Toate preturile afisate pe site-ul nostru sunt exprimate in lei si include TVA.Pretul final pe produs este cel afisat in rubrica “Total comanda”. Costurile de curier si tarifele percepute de casa de curierat nu sunt inscluse in prețul afisat.Puteti comanda de minim 30 lei.Allexpress isi rezerva dreptul de a nu procesa comezile ce nu vor depasi aceasta suma.Pretul produselor pot fi modificate fara o comunicare in prealabil.
  b) Vanzarea produselor
Daca alegeti ca si mod de achitare Plata la livrare,contractul intre Allexpress si Dvs. se considera finisat doar atunci cand s-a efectuat livrarea si respectiv plata contravaloarii acesteia.
  c) Termenul de livrare
Termenul de livrare a produselor comandate de pe Allexpress.ro este de regula  cuprins intre 1-3 zile lucratoare de la momentul preluarii comenzii.Pot aparea intarzieri daca apar probleme legate de tipul produsului si de disponibilitatea lui.Daca nu sunteti gasit la adresa indicata de Dvs.,ve-ti fi sunat de curier in cel mai apropiat timp pentru a stabili impreuna finalizrea livrarii.Daca in cazul in care coletul livrat este deteriorat sau afost deschis deja, va rugm sa-l refuzati și să ne contactați in maxim 24 h pentru a remedia problema in cel mai scurt timp.
  d) Taxe de transport
Livrarea se face prin Posta Romana sau Curier Rapid
Se percep urmatoarele costuri de livrare:
  - 9 lei (TVA inclus) -  in Bucuresti
  - 16 lei (TVA inclus) – in toate localitatile din tara
Livrarea este gratuita pentru comenzile ce depasesc suma de 250 ron(TVA inclus).
 Taxele de mai sus sunt percepute pentru colete ce nu depasesc greutatea de 3 kg.Fiecare kg in plus se plateste cu 1 leu/kg.Livrarea se face in orice lucalitate din tara si nu se percep taxe suplimentare pentru km in plus.
  La primire, produsul va fi livrat in propriul ambalaj, sigilat, exact de la producator impreuna cu factură si certificatul de garantie.

3) Modalitati de plata:
  Petru plata puteti alege din cele trei optiuni de plata:
  - Plata cash la livrare (Ramburs)
  - Plata prin Transfer Bancar
  - Plata cu OP (Ordin de Plata)

  Prin introducerea dateleor Dvs.personale pe site,sunteti deacord cu preluarea acestora de catre Allexpress.ro, conform Legii 677/2001.Utilizarea acestor date se va face in doua moduri:prin finalizarea comenzii efectuate de Dvs. in magazinul nostru on-line si pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter,in cazul in care ati fost deacord cu acesta in formularul de comada.Conform legii,aveti dreptul de interventie,acces si retragere a datelor Dvs personale,potrivit legii 667/2001.

  4) Garantie
    Privind legea, in momentul livrarii prosului , acesta va fi insotit de certificatul de garantie oferit de catre magazinul nostru.Orice defectiune de manopera a produsului si a pieselor componente va fi sub garantia certificatului aferent.
  5) Returnarea produsului
    Conform legislatiei,refuzarea comenzii la cumparare este acceptata doar de la persoanele fizice.Astfel,clientul are dreptul sa prezinte in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara a i se invoca penalitati sau motivarea unei cauze anume in maxim 15 zile calendaristice de la primirea produsului.La returnare, produsul trebuie sa fie la fel ca in momentul livrarii, in ambalajul original, cu toate accesoriile incluse,actele si etichetele care il insoteau. Cheltuielile de returnare vor fi efectuate de catre cumparator,iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 zile de la data returului.In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, Allexpress.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa pentru a aduce produsul intr-o stare initiala (daca este posibil) sau de a se putea acoperi diferenta de pret rezultata in urma vanzarii produsului ca second-hand.     
    Categorii de produse care pot si returnate doar daca sunt sigilate:

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.). Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara nici un cost suplimentar din partea clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

6) Datele personale

   Prin introducerea datelor personale de catre Dvs. pe acest site, prin orice mijloc posibil, echivaleaza cu acordul Dvs. ca ele sa fie preluate de catre site, in conformitate cu Legea 677/2001. Datele aceste nu vor fi folosite de catre Curjos Rodion decat in scopul efectuarii si finalizarii comenzii si primirea de relatari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care ati acceptat acest lucru in formulrul de comanda.Aveti dreptul la opoziti si interventie asupra datelor Dvs conform Legii 667/2001.

7) Limitele responsabilitatii
    Allexpress.ro nu este responsabila de neefuctuarea unei comenzi din cauza de forta majora.

8) Transferul dreptului de proprietate
     Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandatate este valabil in momentul primirii confirmarii incasarii platii integrale pentru produsele comandate, respectiv in momentul platii la livrare, in cazul livrarii la distanta cu plata la livrare.

9) Legislatia aplicata
     Legislatia aplicata cuprinde prevederi din: Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta guvernului nr.130/2000, republicata in MO. nr. 177/07.03.2008, modificata prin OG 174/2008, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 677/2001 privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestora, modificata si completata, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.