Maria / 11.04.2017
Recomand.Nu am intampinat probleme la comandare unu cap de practica.A venit comanda in doua zile asa cum mi-au zis si sunt multumita de el,se coaseaza bine si chiar seamana cu un par natural, iar pieptenii care mii-au propus chiar sunt utili.Multumesc.
Cristina / 19.01.2017
Avand in vedere ca eun magazin online, nu stii la ce te poti astepta,dar eu am avut noroc ca am comandat de la ei.Am dorit o lampa uv pentru salon la un pret mediu numai ca atunci cand a ajuns am constata ca avea un tub uv spart.M-am gandit ca e de la drumul lung p care l-a parcurs dar oricum nu m-am linistit pana nu am sunat la ei si am cerut un tub.Mi-a venit coletul in 3 zile cu un tub nou, de data aceasta intreg.Recomand pentru ca s-au ocupat operativ si destul de intelegatori.Lampa functioneaza super ok.
Ioana / 13.12.2016
Comanda mi-a venit in doua zile, nu ma asteptam, dar chiar atunci cand aveam nevoie am si primit-o.A fost un pic diferit de ce imi imaginamm eu ca voi primi, asa ca am cerut sa mi se trimita alt cap la schimb si au fost foarte ok si intelegatori, fara pretentii sau explicatii.Am trimis comanda inapoi si in 2 zile am primit ce imi doreamla acelasi pret si fara adaos.Sunt foarte ok baietii si chiar ii recomand.
Alina / 08.11.2016
Am comandat doua capuri de manechim pentru mine si colega mea care suntem cursante la o scoala de frizerie.Capurile au calitatea buna la pretul pe care il au si nu ne fac probleme atunci cand le coafam.Profa a zis ca aproximativ asa se poarta si parul natural.Recomandam celor care vor sa faca practica sa incerce acste capuri ca sunt chiar de mare ajutor.Noi nu am regretat ca am comandat. O zi buna.
Afiseaza de la 1 pana la 4 din 4 (total 1 pagini)