breadcrumbs_revolution_theme

Intrebari Frecvente
 1) Cum gasesc pe site produsul dorit?
    Pentru a fi mai usor sa gasiti produsul dorit, introduceti cuvantul-cheie in bara de Cautare din dreapta-sus a paginii. De exemplu: pentru cuvantul-cheie “cap de practica”, motorul de cautare va afisa capurile de manechin disponibile la momentul dat pe site.Un alt mod de cautare este sa accesati categoriile si subcategoriile acestora din bara de comenzi din stanga paginii de site.

2) Cum efectuiez o comanda?
    Produsele alese pot fi comandate prin apasare butonul Adauga in cos.Apoi puteti finaliza comnda sau naviga in continuare pe site pentru a alege si alte produse.Deasemenea puteti comanda produse de pe site direct prin apel telefonic la nr. 0756991505  sau pe adresa de e-mail allexpress.ro@gmail.com      .

3) Cum platesc comanda?
  a) Numerar la livrare (Ramburs)
  Puteti achita coletul in momentul primirii acestuia, plata efectuanduse direct la curier (ramburs).

  b) Ordin de Plata
  Achitati la banca contravaloarea produsului.Coletul va fi livrat imediat ce vom primi confirmarea platii pe care o ve-ti trimite prin adresa noastra de e-mail.
  c) Transfer bancar
   Puteti achita comanda prin transfer bancar-online, iar confirmarea comenzii o trimiteti pe adresa noastra de e-mail.
4) Cum se face livrarea?
  Allexpress.ro livreaza coletele prin Curier Rapid sau Posta Romana la preturi destul de avantajoase.Comanda ajunge la Dvs. in decurs de 1-3 zile lucratoare inclusiv in zilele de sambata (panala ora 13) ,din momentul confirmarii telefonice a comenzii.Comenzile inregistrate duminca vor fi procesate incepand de luni.
5) Pot comanda on-line si sa primesc factura si chitanta pe firma?
   Da.In caz ca doriti factura si chitanta pe firma, nu uitati sa relatati acest lucru agentului care va v-a contacta pentru confirmarea comenzii.
6) Pot renunta comanda?
   Da. Pentru a renunta la o comanda va rugam sa ne contactati la nr. 0756991505  sau pe adresa de e-mail allexpress.ro@gmail.com      .
7)  Cum returnez un produs?
   Produsele comandate pot si returnate in decursde15 zile lucratoare din momentul livrarii coletului.Aceasta se va efectua cu firma de curierat cu care s-a livrat comanda.Banii va vor fi returnati in maxim 15 zile prin posta sau prin cont bancar,dupa cum ve-ti specifica Dvs.Costul returului va fi suportat de catre client.
    Returnarea se face fara explicatii sau fara alte penalitati.
    Nu se accepta returul de produse consumabile.
8) Am si alte intrebari,cum gasesc raspuns?
   Pentru orice alte intrebari va rugam sa ne contactati la nr. 0756991505  sau pe adresa de e-mail allexpress.ro@gmail.com