breadcrumbs_revolution_theme

Termenul de livrare

 Termenul de livrare a produselor comandate de pe Allexpress.ro este de regula cuprins intre 1-3 zile lucratoare de la momentul preluarii comenzii.Pot aparea intarzieri daca apar probleme legate de tipul produsului si de disponibilitatea lui.Daca nu sunteti gasit la adresa indicata de Dvs.,ve-ti fi sunat de curier in cel mai apropiat timp pentru a stabili impreuna finalizrea livrarii.Daca in cazul in care coletul livrat este deteriorat sau a fost deschis deja, va rugm sa-l refuzati si sa ne contactati in maxim 24 h pentru a remedia problema in cel mai scurt timp.

Taxe de transport
 - Livrarea se face prin Posta Romana sau Curier Rapid
 - Se percep urmatoarele costuri de livrare:

9 lei (TVA inclus) - in Bucuresti
16 lei (TVA inclus) – in toate localitatile din tara
- Livrarea este gratuita pentru comenzile ce depasesc suma de 250 ron(TVA inclus).
- Taxele de mai sus sunt percepute pentru colete ce nu depasesc greutatea de 3 kg.Fiecare kg in plus se plateste cu 1 leu/kg.Livrarea se face in orice lucalitate din tara si nu se percep taxe suplimentare pentru km in plus. La primire, produsul va fi livrat in propriul ambalaj, sigilat, exact de la producator impreuma cu factura si certificatul de garantie.
- Aveti posibilitatea de a ridica produsele de la sediul nostru (pentru detalii despre adresa noastra click aici) astfel:
- In aceeasi zi pentru comenzile inregistrate pana in ora 12:00 AM;
- A doua zi pentru comenzile inregistrate dupa ora 12:00 AM;
- Nu se fac ridicari de la sediu in zilele de Sambata si Duminica.